Detta är jag

Torsdagen den 28 februari -08 var det ett reportage om helhetsterapi med mig på lokalradion. Reportern genomgick en behandling samt intervjuade.

Om du vill lyssna på programmet så går det att göra det retroaktivt på
Sveriges Radio P4 Jönköping - Hasse Pettersson & Co.Jag heter Robin Bomsjö och bor i Värnamo i Småland. Jag jobbar som snickare men också med mitt företag Solljusets Healingcenter, där jag ger behandlingar, anordnar retreat och ger kurser i massage för hemmabruk genom Studieförbundet vuxenskolan. Jag är född och uppvuxen på en gård i Blekinge, äldst av sju syskon. När man lever i en så stor familj lär man sig automatiskt att hjälpas åt och att dela med sig. Kärlek, trygghet och gemenskap betyder mer än materiella saker.

Jag och min fru har själva fem barn. Vi anser att barnen lär oss lika mycket om livet som vi lär dem. De har ett underbart sätt att se saker och ting på. De ifrågasätter gamla mönster och ”regler”, och det är viktigt, för man kan lätt fastna i invanda beteenden. Vi gör vårt bästa, så långt det går, för att ha en öppen diskussion i hur vi alla vill ha det så att alla mår bra.

Vårt andliga sökande började -97 när min svärfar dog. Han och jag stod varandra väldigt nära och vi saknade honom mycket. Efter hans död hände mycket på det privata planet, det var många motgångar, mycket sorg, ilska och mycket tårar. Min fru och jag sökte tillsammans hjälp inom det alternativa och började i en meditationsgrupp, vilket följdes av flera kurser och nya underbara vänner.

År 2001 sökte jag arbete men det var svårt med snickarjobb i Blekinge just då, istället fick jag ett arbete i Anderstorp, antingen skulle jag pendla eller skulle vi flytta. Närheten och gemenskapen med familjen var viktigast, samtidigt tyckte vi alla att det var skönt och spännande att göra något nytt. Så vi flyttade till Värnamo och det kändes helt rätt.

I januari 2003 öppnade jag Solljusets Healingcenter där jag erbjuder änglamassage, traumabehandling, kontors- och axelmassage, samtalsterapi och drömterapi.

Jag har utbildat mig till Änglamassör hos Anna-Lena Wikström i Karlstad och utbildningen för traumabehandling, kontors- och axelmassage, samtals- och drömterapi gick jag hos Anna Cederquist, Helhetsterapiskolan i Umeå.
Jag är medlem i Helhetsterapeuternas yrkesförbund.

All behandling har tystnadsplikt.

   
   
Om mig
   
Helhetsterapeuternas Yrkesförbund